Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm ekmek görmek

Rüyada tüm ekmek görmek

Rüyada tüm ekmek görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm ekmek gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada tüm ekmek görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tüm altın görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüm aileyi bir arada görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüm sülaleyi görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm altın bulmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, pek az kazanç getireceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments