Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm arkadaşlarını görmek

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüm arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada tüm arkadaşları görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, prestij kazanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tüm aileyi görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, para kazanmaya rivayet eder.

Rüyada tüm tavuk görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalettir.

Rüyada tüm aileyi bir arada görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yalan söylemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments