Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek canla başla çalışacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına tabir olunur.

Rüyada tüm et görmek yeni bir eve taşınacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüm altın görmek ağız tadına kavuşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hayattan daha zevk alacağına alamet eder.

Rüyada tüm karpuz görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada tüm sülaleyi görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments