Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm altın görmek

Rüyada tüm altın görmek

Rüyada tüm altın görmek bol kazanç elde edileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm altın gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada tüm altın bulmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüm altın görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek çevreye karşı itibarın artacağına, rahatının kaçacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tüm para görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada tüm karpuz görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tüm ailesinin öldüğünü görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek müjdeli bir haber alacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments