Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm tanıdıklarını görmek

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kederinin dağılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada tüm tanıdıklarını gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tüm karpuz görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek bütçesinin daralacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm para görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada tüm altın görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada tüm ailesinin öldüğünü görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments