Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm altın bulmak

Rüyada tüm altın bulmak

Rüyada tüm altın bulmak muradınıza ereceğinize, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada tüm altın bulmak gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada tüm altın bulmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, iyi halinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada tüm altın görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Rüyada tüm arkadaşları görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, belaya ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada tüm para görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments