Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm sülaleyi görmek

Rüyada tüm sülaleyi görmek

Rüyada tüm sülaleyi görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ana baba dualarının alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aydınlığa çıkılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına delalettir.

Rüyada tüm sülaleyi gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tüm sülaleyi görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada sülalesini görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık sülale görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada tüm insanların öldüğünü görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek kazancın çoğalacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada tüm akrabaları görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments