Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak ün sahibi birisi olunacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde takmak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde asmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerin düzgün gideceğine delalet eder.

Rüyada tül beyaz perde görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments