Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde değiştirmek

Rüyada tül perde değiştirmek

Rüyada tül perde değiştirmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde değiştirmek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada tül perde değiştirmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Rüyada tül perde astığını görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada perde ve tül görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada camda tül perde görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tül perde görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada pembe tül perde görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments