Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor tül perde görmek

Rüyada mor tül perde görmek

Rüyada mor tül perde görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada mor tül perde gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada mor tül perde görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Rüyada perde ve tül görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde almak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada tül perde almak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada tül perde katlamak rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada yırtık tül perde görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet eder.

Rüyada tül perde kesmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül perde kapatmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments