Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tül perde görmek

Rüyada kirli tül perde görmek

Rüyada kirli tül perde görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, en yüksek makamlara oturacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, bereketin ve karın artacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli tül perde gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada kirli tül perde görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eşi tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok sevileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı tül perde görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tül perde kapatmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Rüyada tül perde almak ilerledikçe ilerleyeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada beyaz tül perde takmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, onu dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde ve tül görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada tül perde görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments