Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde yıkamak

Rüyada tül perde yıkamak

Rüyada tül perde yıkamak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, bunun farkına varacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, vefalı bir insan olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada tül perde yıkamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde yıkamak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde satın almak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.

Rüyada tül beyaz perde görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulur.

Rüyada cama tül perde takmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada tül perde aldığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işarettir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet etmektedir.

Rüyada tül perde dikmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments