Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde tül görmek

Rüyada perde tül görmek

Rüyada perde tül görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde tül gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Rüyada mor tül perde görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yeni bir yola gireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah tül perde görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tül perde görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, derdin sona ereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tül perde satın almak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına inanılır.

Rüyada turuncu tül perde görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, donanımlı kılacağına, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada tül ve perde görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak rahatlık içinde yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada eski tül perde görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments