Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kendini astığını görmek

Rüyada birini kendini astığını görmek

Rüyada birini kendini astığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada birini kendini astığını gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Rüyada tül perde astığını görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorap astığını görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini astığını görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bayrak astığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada astral seyahat görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır astığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, hızlanacağına, keyfin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments