Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin ezdiğini görmek

Rüyada trenin ezdiğini görmek

Rüyada trenin ezdiğini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, çok başarılı işlere girileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada trenin ezdiğini gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada trenin ezdiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan ezmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar ezmek vaaz ve nasihate, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yılan ezmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ceviz ezmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ezmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada taşla kafa ezmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments