Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan ezmek

Rüyada patlıcan ezmek

Rüyada patlıcan ezmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, talihin yüzlerine güleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada patlıcan ezmek gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada patlıcan ezmek mutluluğa ve neşeye, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeği ezmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet eder.

Rüyada örümcek ezmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, rahatın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tavuk ezmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuz ezmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga ezmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işarettir.

Rüyada arabayla yılan ezmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments