Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ezmek

Rüyada yılanı ezmek

Rüyada yılanı ezmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılanı ezmek gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada yılan kafasını ezmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan ezmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla yılan ezmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ezdiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments