Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trene yetişmeye çalışmak

Rüyada trene yetişmeye çalışmak

Rüyada trene yetişmeye çalışmak yorucu geçen bir döneme girileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada trene yetişemediğini görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, umutlanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine yetişmeye çalışmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada yetişmeye çalışmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cuma namazına yetişmeye çalışmak kısmetlerinin açılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kötü günler yaşayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments