Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yetişmeye çalışmak

Rüyada yetişmeye çalışmak

Rüyada yetişmeye çalışmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, gönül kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya yetişmeye çalışmak kötülüklerden uzak kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına tabir olunur.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada yetişmeye çalışmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına tabir olunur.

Rüyada birine yetişmeye çalışmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments