Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yetişmeye çalışmak

Rüyada birine yetişmeye çalışmak

Rüyada birine yetişmeye çalışmak hedeflerini tutturamayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada düğüne yetişmeye çalışmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, anne baba duasının alınacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşarak yetişmeye çalışmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada cuma namazına yetişmeye çalışmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, dertlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments