Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada otobüse yetişemediğini görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada otobüse yetişememek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsü yetişememek ters giden olayların düzeltileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşarak yetişmeye çalışmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya yetişmeye çalışmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments