Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, zorlukların baş göstereceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak işlerin rast gideceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşmak ama yetişememek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, hak yolundan ayrılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşmak yetişememek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine inanılır.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada cuma namazına yetişmeye çalışmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yetişmeye çalışmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments