Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trene yetişemediğini görmek

Rüyada trene yetişemediğini görmek

Rüyada trene yetişemediğini görmek kişinin şifa bulacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada trene yetişemediğini gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trene yetişemediğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse yetişememek köşeye sıkıştıracağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada gideceği yere yetişememek büyük sorunlarla karşılaşacağına, stresten uzaklaşılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret eder.

Rüyada evde çiçek yetiştirmek çok üzüleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada düğününe yetişememek beklentilerin hızla gerçek olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada koşarak yetişmeye çalışmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada işe yetişememek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments