Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktörden düşmek

Rüyada traktörden düşmek

Rüyada traktörden düşmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada traktörden düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Rüyada traktörden düşmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulur.

Rüyada traktör kazası yapmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada traktör kazası geçirmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada traktör ve römork görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni traktör görmek üzüntülerin daha da artacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada traktörle tarla sürmek geçim derdine düşeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada mavi traktör görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments