Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olmak

Rüyada kanser olmak

Rüyada kanser olmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine inanılır.

Rüyada kanserli birini görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada göz kanseri olmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kanserden öleceğini görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser bebek görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada birinin rahim kanseri olduğunu görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments