Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada son anda evlenmekten vazgeçmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağa son anda yetişmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, planların sarkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada otobüse son anda binmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments