Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazadan kurtulmak

Rüyada trafik kazadan kurtulmak

Rüyada trafik kazadan kurtulmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, korkularının sona ereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak haksızlık edeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işarettir.

Rüyada büyük bir trafik kazası görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments