Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir trafik kazası görmek

Rüyada büyük bir trafik kazası görmek

Rüyada büyük bir trafik kazası görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir trafik kazası gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada büyük bir trafik kazası görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük trafik kazası görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada trafik kazası yapıp ölmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazası sonucu öldüğünü görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kaza geçirmek evine bereket geleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasına sebep olmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasında babasının öldüğünü görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sağlığını geri kazanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments