Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçiren birini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, şöhret elde edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek büyük paralar kazanılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments