Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, ne yöne gideceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments