Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, güzel günler için yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kaza geçirmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ailesini kaybedeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet eder.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments