Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü almak

Rüyada masa örtüsü almak

Rüyada masa örtüsü almak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yepyeni biri haline geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada masa örtüsü almak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada masaya örtü sermek çok sayıda borca gireceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada mor masa örtüsü görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yıkamak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü işlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü satın almak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, içinin huzurla dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments