Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın tozunu almak

Rüyada masanın tozunu almak

Rüyada masanın tozunu almak iş hayatında sorun yaşanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, diplomalarının artacağına, rahat rahat yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada masanın tozunu almak gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada masanın tozunu silmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada masanın tozunu almak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada tozlu masa görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, namının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi masa görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada toplantı masası görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, dertlerden kurtulmaya, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada davet masası görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kasasının ağırlaşacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments