Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasında ağlamak

Rüyada nikah masasında ağlamak

Rüyada nikah masasında ağlamak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında ağlamak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada nikah masasında ağlamak sorunları başarıyla çözmeye, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada kendini nikah masasında görmek hayatını yoluna koymaya, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada nikah masasından kaçmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında imza atmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, şansın yaver gideceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında kalmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Rüyada birini nikah masasında görmek dostlarını da iyi seçeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments