Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın tozunu silmek

Rüyada masanın tozunu silmek

Rüyada masanın tozunu silmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada masanın tozunu silmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada masanın tozunu silmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam masa silmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, müjdeli haberle geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz masa silmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masayı silmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa sildiğini görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada masa silmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada tozlu cam silmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz silmek onlara sanat öğreteceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments