Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz yutmak

Rüyada toz yutmak

Rüyada toz yutmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada toz yutmak gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Rüyada toz yutmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehir yutmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada tırnak yutmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cam yutmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada raptiye yutmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada metal yutmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığı yutmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada beyaz hap yutmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments