Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığı yutmak

Rüyada cam kırığı yutmak

Rüyada cam kırığı yutmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, başının belaya girmeyeceğine, sorunların kalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada cam kırığı yutmak gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada cam kırığı yutmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulur.

Rüyada cam kırıklarını yutmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıkları yutmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kırık cam yutmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada cam parçası yutmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada cam yutmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları kusmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevinçli bir haber alınacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada kırık cam vazo görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments