Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam yutmak

Rüyada cam yutmak

Rüyada cam yutmak batıl amele, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada cam yutmak gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Rüyada cam kırıkları yutmak sorunların ardı ardına geleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam yutmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada cam yutmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada cam parçası yutmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, malında azalmaya, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada cam kırığı yutmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını yutmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para yutmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet eder.

Rüyada örümcek yutmak büyük düşüneceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments