Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir yutmak

Rüyada zehir yutmak

Rüyada zehir yutmak dinç kalacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada zehir yutmak gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Rüyada zehir yutmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli gaz görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada zehirli böcek öldürmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Rüyada hap içip zehirlenmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada fare zehiri almak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehir yemek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, birikim yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments