Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şeker serpmek

Rüyada toz şeker serpmek

Rüyada toz şeker serpmek rızkının çeşitleneceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz şeker serpmek gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada toz şeker serpmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada şeker serpmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze su serpmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işarettir.

Rüyada birine su serpmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada toprak serpmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne su serpmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada mısır serpmek Tövbe Edeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay serpmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments