Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker serpmek

Rüyada şeker serpmek

Rüyada şeker serpmek o masumların bedduasını alacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, endişelerin sona ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada şeker serpmek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada toz şeker serpmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Rüyada şeker serpmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada eve su serpmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada yere un serpmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tuz serpmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere su serpmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, uzun yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet eder.

Rüyada birisine su serpmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments