Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay serpmek

Rüyada çay serpmek

Rüyada çay serpmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Rüyada çay serpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin isteklerinizi ya da koşullarınızı yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada çay serpmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada mısır serpmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine su serpmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada un serpmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve tuz serpmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada su serpmek iyileşme göstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada eve un serpmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Rüyada toz şeker serpmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, araba alınacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments