Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır serpmek

Rüyada mısır serpmek

Rüyada mısır serpmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada mısır serpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada mısır serpmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zor günlerden geçeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada şeker serpmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalettir.

Rüyada toprak serpmek büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin tutacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada un serpmek yeni projelerin ve planların tutacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada su serpmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve tuz serpmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine su serpmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments