Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının elini tutmak

Rüyada babasının elini tutmak

Rüyada babasının elini tutmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sürekli yerinde sayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının elini tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Rüyada babasının elini tutmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba eli tutmak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babanın elini tutmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada baba elini tutmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Rüyada babanın elini tutmak spora başlayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, haneden birinin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments