Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın elini tutmak

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, iyi konumlara geleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Rüyada baba eli tutmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babanın elini tutmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, hoş muhabbette olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada baba elini tutmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın elini tutmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölü babanın elini tutmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, prestij sahibi olunacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının elini tutmak takdir edileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments