Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü babanın elini tutmak

Rüyada ölü babanın elini tutmak

Rüyada ölü babanın elini tutmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ölü babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada ölü babanın elini tutmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın elini tutmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada baba eli tutmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölen babanın elini tutmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada babasının elini tutmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada baba elini tutmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments