Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın elini tutmak

Rüyada babanın elini tutmak

Rüyada babanın elini tutmak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, elinin de bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının elini tutmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babanın elini tutmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, gergin olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın elini tutmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba eli tutmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, şifa ve moral bulacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba elini tutmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments