Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba elini tutmak

Rüyada baba elini tutmak

Rüyada baba elini tutmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba elini tutmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada babanın elini tutmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalet eder.

Rüyada babasının elini tutmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın elini tutmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok daha mutlu olunacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak mutluluğunun zedeleneceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada baba eli tutmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü babanın elini tutmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet eder.

Rüyada baba elini tutmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments