Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının elini tutmak

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada baba elini tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı işe, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada babanın elini tutmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen babanın elini tutmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Rüyada babasının elini tutmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba eli tutmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments