Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba eli tutmak

Rüyada baba eli tutmak

Rüyada baba eli tutmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba eli tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada ölü babanın elini tutmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babanın elini tutmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalet eder.

Rüyada babasının elini tutmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın elini tutmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın elini tutmak kendi işini kuracağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Rüyada baba eli tutmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini tutmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada baba elini tutmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments